Έρχεται το 1ο REarth Thinking υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Θέρμης

Την Κυριακή 10 Μαρτίου 2024 και ώρα 11:00 π.μ. έρχεται το 1ο REarth Thinking, με στόχο την ενημέρωση, εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση παιδιών με τίτλο “ Little Eco Minds”| Kids edition και σας καλεί να αποδράσετε από την πόλη και να βιώσετε μια μοναδική οικογενειακή εξόρμηση στο “Myro Antiques House”.

Το REarth Thinking αποτελεί μια πρωτοβουλία της DigiGlow Media με στόχο την προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης και της οικολογικής συνείδησης, επιδιώκοντας να δημιουργήσει ένα οικοσύστημα που θα εμπνεύσει, θα εκπαιδεύσει και θα συνδέσει ανθρώπους προς την κατεύθυνση ενός βιώσιμου, πράσινου και φιλικού προς το περιβάλλον μέλλοντος.

Η πρώτη εκδήλωση του REarth Thinking θα καλωσορίσει παιδιά ηλικίας 5-12 ετών σε μια ξεχωριστή εκδήλωση χαράς με στόχο την ενίσχυση της οικολογικής συνείδησης μέσα από τη χαρά και τη διασκέδαση. Το “Little Eco Minds | Kids Edition” είναι ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο να εξοικειώσει τα παιδιά με την έννοια της περιβαλλοντικής φροντίδας και την ανάγκη για προστασία του πλανήτη μας, ενθαρρύνοντάς τα να αναπτύξουν βιώσιμες συνήθειες από μικρή ηλικία.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ΔΩΡΕΑΝ παιχνίδια, δραστηριότητες και εργαστήρια που σχεδιάστηκαν να κάνουν την εκπαίδευση διασκεδαστική.

Παράλληλα, οι γονείς μπορούν να απολαύσουν μουσική, ομιλίες από καταξιωμένους επαγγελματίες, επιστήμονες και θεσμικούς, να θαυμάσουν μοναδικά έργα ζωγραφικής από καταξιωμένους ζωγράφους, να παρακολουθήσουν ζωντανά δημοπρασία αντικών   προσφέρει μια συναρπαστική εικόνα του πώς η επαναχρησιμοποίηση των παλιών αντικειμένων μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της άσκοπης καταναλωτικής σπατάλης.

Το “Little Eco Minds” | Kids Edition δεν είναι μόνο μια εκδήλωση που προάγει την οικολογική ευαισθητοποίηση και τη βιωσιμότητα, αλλά και μια ευκαιρία για τις οικογένειες να απολαύσουν μια πολυδιάστατη εμπειρία που συνδυάζει την τέχνη, την πολιτισμική κληρονομιά και τη διασκέδαση, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει την ευαισθητοποίηση για το περιβάλλον.

Επισκεφθείτε το site https://rearth.gr/ μας για να δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των παιχνιδιών και δραστηριοτήτων.

Silver Sponsors

ΕΒΛΟΓΗΜΕΝΟ ΝΙΣΤΙΣΙΜΟ, ΣΟΥΡΩΤΗ , INTERLIFE ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Sponsors

TZIOLAS SOCCER CLUB, ΣΧΟΛΕΣ ΧΟΡΟΥ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ PLASIS WORLD, ENERGIERS SA, ELB ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ , ART & WORK LENTERIS ALEXANDROS Ανακύκλωση Μετάλλων, KIDS SALON, KIDS ATHLETICS

Hosted by

Myro Antiques House

Χορηγοί Επικοινωνίας

ΑΠΕ-ΜΠΕ Αθηναϊκό Πρακτορείο, GrTimes, Thes.gr, Life Events

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κ. Σαράφη Μαρία, στο e-mail m.sarafi@rearth.gr και στο τηλ. 2316 07 07 88, 2316 07 05 89, 6937 25 30 35.

contact info
Stay informed with our newsletter!

© 2022 Myró Antiques House. All rights reserved.

Send this to a friend