9η Διαδικτυακή Δημοπρασία Τέχνης και Αντικών

Ο οίκος δημοπρασιών Myro Antiques House σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε και να συμμετάσχετε στην 9η Διαδικτυακή Δημοπρασία Τέχνης και Αντικών που διοργανώνει. Η δημοπρασία απέκτησε νέα ημερομηνία έναρξης και θα ανοίξει, για να δεχθεί τα χτυπήματα του κοινού, τη Δευτέρα, 23 Μαΐου 2022, στις 6:00 μ.μ., ενώ θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2022. Η διαδικτυακή παρακολούθηση είναι ελεύθερη για όλους, χωρίς την υποχρέωση αγοράς. Η δημοπρασία παρουσιάζει μοναδικές ευκαιρίες για συλλέκτες και μη. Περιλαμβάνει έργα σύγχρονων Ελλήνων καλλιτεχνών, με δυνατή παρουσία στον χώρο, όπως έργα των Μάνου Σοφιανού, Μαριλίτσας Βλαχάκη και Θανάση Μπακογιώργου (Βύρων Μάγκος, Δημήτριος Κέφης, Κωνσταντίνος Εφημίδης κ.α.), αλλά και κλασικούς πίνακες μουσειακής ποιότητας 19ου αιώνα. Επίσης, παρουσιάζονται σπάνια κομμάτια χαρακτηριστικά της Art Deco περιόδου, έπιπλα σε τιμές εκκίνησης κάτω του κόστους, καθώς και οπλισμός – κειμήλια του 19ου αιώνα. Ανακαλύψτε περισσότερα στο www.myroauctions.gr.

Η διαδικασία της δημοπρασίας
Η διαδικασία συμμετοχής είναι αρκετά απλή και γρήγορη. Προτού καταχωρήσετε μία προσφορά για πρώτη φορά, θα πρέπει να συνδεθείτε ή να πραγματοποιήσετε εγγραφή. Έπειτα από το βήμα αυτό, ο λογαριασμός σας είναι έτοιμος. Κατά τη διάρκεια της δημοπρασίας μπορείτε να επιλέξετε να καταχωρήσετε τα χτυπήματα σας ατομικά ή να καταθέσετε μία αυτόματη προσφορά (automatic bid) με το μέγιστο χτύπημα σας. Εάν επιλέξετε να συμμετάσχετε με τη μέθοδο της αυτόματης προσφοράς, θα φροντίσει το σύστημα του οίκου δημοπρασιών να χτυπάει για εσάς, έως ότου επιτύχετε το μέγιστο χτύπημα που έχετε θέσει ή αυτό ξεπεράσει το όριο. Εάν το χτύπημα σας ξεπεραστεί από κάποιου άλλου συμμετέχοντα, θα σας ενημερωθείτε μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail).Σαφώς, εάν δεν είστε εγγεγραμμένος χρήστης μπορείτε να παρακολουθήσετε την διαδικασία, ωστόσο δεν μπορείτε να χτυπήσετε και επομένως να αποκτήσετε τα αντικείμενα που επιθυμείτε από τη δημοπρασία.

Δείτε όλα τα αντικείμενα πριν την δημοπρασία
Ο οίκος δημοπρασιών συμβουλεύει όλους τους ενδιαφερόμενους να δουν από την ιστοσελίδα του στο διαδίκτυο (www.myroauctions.gr) τα αντικείμενα που τους ενδιαφέρουν και εάν η περιγραφή ή οι αναλυτικές φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης δεν τους καλύπτουν, να επικοινωνήσουν ζητώντας περισσότερες πληροφορίες και υποβάλλοντας εξειδικευμένες ερωτήσεις. Τα αντικείμενα, έργα τέχνης και αντίκες γίνονται διαθέσιμα για επισκόπηση ηλεκτρονικά μαζί με τιμές εκκίνησης, λεπτομερείς πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό στην ιστοσελίδα www.myroauctions.gr, καθώς ολοκληρώνεται η δημοπρασία. Εξάλλου, αν έχετε αντικείμενα που σκέπτεστε να τα διαθέσετε σε κάποια από τις δημοπρασίες του οίκου, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο των δημοπρασιών, κ. Αλέξανδρο Παναγιωτίδη, στέλνοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@myroauctions.gr ή καλώντας στο 6936774355 (καθημερινά, 09:00 – 17:00).

Σχετικά με το Myro Antiques House
Ο οίκος δημοπρασιών Myro Antiques House προσπαθεί μέσα από τις δημοπρασίες και τις εκδηλώσεις που διοργανώνει, να εδραιώσει και στην Βόρεια Ελλάδα τον θεσμό της δημοπρασίας, όπως αυτή εννοείται και πραγματοποιείται σε χώρες του εξωτερικού, αλλά και ως απάντηση στις προκλήσεις της σύγχρονης εποχής. Η εταιρεία ηγείται ενός συνόλου δραστηριοτήτων ανάπτυξης, παραγωγής και προβολής ποιοτικής σύγχρονης τέχνης, μέσω της Myro Gallery, της πλατφόρμας γλυπτικής Greek Marble Initiative και των Διεθνών Συμποσίων που φιλοξενεί και διοργανώνει, και να αναδείξει την Ελλάδα διεθνώς μέσω δραστηριοτήτων Real Estate που περιλαμβάνουν τη δημιουργία ειδικής πλατφόρμας για τη διάθεση διακεκριμένων ακινήτων και νησιών από ιδιώτες. Για κάθε πληροφορία: www.myroauctions.gr.

contact info
Stay informed with our newsletter!

© 2022 Myró Antiques House. All rights reserved.

Send this to a friend