Πρόσκληση ενδιαφέροντος / portfolio review εικαστικών καλλιτεχνών

Πρόσκληση ενδιαφέροντος / portfolio review εικαστικών καλλιτεχνών

 
Το τμήμα Τέχνης του Οίκου Δημοπρασιών μας Myrό Antiques House απευθύνει πρόσκληση ενδιαφέροντος προς εικαστικούς δημιουργούς για επιλογή έργων του που θα επιλεγούν για διάθεση μέσω των δημοπρασιών μας στο φιλότεχνο κοινό. Η πρωτοβουλία μας έχει στόχο τόσο την οικονομική στήριξη των εικαστικών καλλιτεχνών της χώρας εν μέσω της δύσκολης παρούσας συγκυρίας όσο και την προώθηση του έργου τους στο δημοπρατικό κοινό.portfolio-review-photo
 
Στο πλαίσιο της πρόσκλησης ενδιαφέροντος ο Οίκος μας ζητά από κάθε ενδιαφερόμενο να μας υποβάλλει στην διεύθυνση myro.thessaloniki@gmail.com με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείο που θα φέρει τίτλο “Ενδιαφέρον Συμμετοχής σε Δημοπρασία” τα ακόλουθα:
 
• 3 – 10 έργα σε φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης σε αρχεία μορφής JPG
• Αρχείο κειμένου με σημείωμα διαστάσεων και υλικοτεχνική περιγραφή των έργων
• Πλήρες επικαιροποιημένο βιογραφικό σε μορφή κειμένου στην Ελληνική Γλώσσα
• Στοιχεία άμεσης επικοινωνίας (απαραίτητα email και κινητό τηλέφωνο)
 
Τα έργα που θα αποσταλούν θα πρέπει να είναι διαθέσιμα σε πρώτη ζήτηση. Υποβολές που δεν θα περιλαμβάνουν κάποιο από τα παραπάνω ζητούμενα δεν θα εξετάζονται. Επίσης αποκλείονται υποβολές online portfolios, websites, facebook pages κλπ.
 
Για κάθε πληροφορία ή διευκρίνιση σχετικά με αυτή την πρόσκληση μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Διευθυντή του Τομέα Τέχνης του Οίκου μας κ. Πάρη Καπράλο (τηλ. 6948813460, myro.thessaloniki@gmail.com).
 
Σχετικά με τον Οίκο
Ο Οίκος Δημοπρασιών Myrό Antiques House προσπαθεί μέσα από τις Δημοπρασίες και τα events που οργανώνει, να εδραιώσει και στην Βόρεια Ελλάδα τον θεσμό της Δημοπρασίας, όπως αυτή εννοείται και πραγματοποιείται σε χώρες του εξωτερικού, αλλά και ως απάντηση στις προκλήσεις της σύγχρονης εποχής. Η εταιρεία ηγείται ενός συνόλου δραστηριοτήτων ανάπτυξης, παραγωγής και προβολής ποιοτικής σύγχρονης τέχνης (μέσω της Myrό Gallery, της πλατφόρμας γλυπτικής Greek Marble Initiative και Διεθνών Συμποσίων που φιλοξενεί και διοργανώνει) και να αναδείξει την Ελλάδα διεθνώς μέσω δραστηριοτήτων Real Estate που περιλαμβάνουν την την δημιουργία ειδικής πλατφόρμας για την διάθεση διακεκριμένων ακινήτων και νησιών από ιδιώτες. Ο Οίκος βρίσκεται στο 2ο χιλιόμετρο του δρόμου Σουρωτής – Αγίου Αντωνίου, στην Σουρωτή Θεσσαλονίκης. Οδηγίες για να έρθετε και κάθε πληροφορία: www.myroauctions.gr.
 
ΣΧΕΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ
Τμήμα Τέχνης Τρέχουσας Δημοπρασίας
Myrό Gallery
Myrό Collections Art & Antiques Shows in Hyatt Regency Thessaloniki
Myrό Group of Culture Youtube Channel

contact info
Stay informed with our newsletter!

© 2022 Myró Antiques House. All rights reserved.

Send this to a friend