81η Διαδικτυακή Δημοπρασία Χαρακτικών

Ελάτε μαζί μας για μια μοναδική ευκαιρία να αποκτήσετε εξαιρετικά κομμάτια από αυτήν την αποκλειστική διαδικτυακή μας εκδήλωση. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να φιλοξενούμε μια μεγάλη και σπάνια συλλογή από χαρακτικά κορυφαίων Ελλήνων ζωγράφων, τώρα διαθέσιμα για ηλεκτρονικά χτυπήματα.

Έναρξη δημοπρασίας: Τετάρτη 17 Απριλίου 2024, στις 18:00

Έναρξη λήξης δημοπρασίας: Τετάρτη, 15 Μαϊου 2024, στις 18:00

Αυτή η εκδήλωση διάρκειας ενός μήνα προσφέρει μια εκτεταμένη ευκαιρία να εξερευνήσετε και να υποβάλετε προσφορές για μια ποικιλία χαρακτικών. Κάθε κομμάτι έχει επιλεγεί προσεκτικά για την ποιότητα, την προέλευση και την καλλιτεχνική του αξία, εξασφαλίζοντας μια μοναδική ευκαιρία τόσο για συλλέκτες όσο και για λάτρεις του αντικειμένου. Η διαδικτυακή μας πλατφόρμα παρέχει έναν βολικό και προσιτό τρόπο συμμετοχής σε αυτή την αποκλειστική εκδήλωση από την άνεση του σπιτιού σας. Λεπτομερείς περιγραφές, εικόνες υψηλής ανάλυσης και αναφορές κατάστασης είναι διαθέσιμες για να σας βοηθήσουν στη λήψη τεκμηριωμένων αποφάσεων.

Μεταξύ άλλων καλλιτεχνών, στη συλλογή θα βρείτε έργα των Δημήτρη Γαλάνη, Χρίστο Δαγκλή, Άγγελο Θεοδωρόπουλο, Σαράντη Καραβούζη, Λυκούργο Κογεβίνα, Άρια Κομιανού, Αλέξανδρο Κορογιαννάκη, Γιώργο Μόσχο, Πέτρο Παπαβασιλείου, Δημήτρη Παπαγεωργίου, Ευθύμη Παπαδημητρίου, Ευθυμία Περιβόλα, Κώστα Πλακωτάρη, Χρήστο Σαρακατσιάνο, Δήμητρα Σιατερλή.

Σας προσκαλούμε να εγγραφείτε εκ των προτέρων στο www.myroauctions.gr, για να συμμετάσχετε σε αυτή την εξαιρετική εκδήλωση. Η υποβολή προσφορών θα ξεκινήσει στις 17 Απριλίου και θα ολοκληρωθεί σταδιακά στις 15 Μαϊου, δίνοντας αρκετό χρόνο για σκέψη και λήψη αποφάσεων.

Ζήστε τη συγκίνηση μιας δημοπρασίας και την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα κομμάτι της ιστορίας, από την άνεση του σπιτιού σας. Ανυπομονούμε για τη συμμετοχή σας στην 81η Διαδικτυακή Δημοπρασία Χαρακτικών!

Διαδικτυακός κατάλογος δημοπρασίας

contact info
Stay informed with our newsletter!

© 2022 Myró Antiques House. All rights reserved.

Send this to a friend