82η Τακτική Δημοπρασία Τέχνης και Αντικών

Η Myro Antiques House, με υπερηφάνεια, ανακοινώνει την 82η Τακτική Δημοπρασία Τέχνης και Αντικών, που θα πραγματοποιηθεί στις 5 Ιουνίου 2024, στις πανέμορφες εγκαταστάσεις μας στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης. Η ημέρα θα φιλοξενήσει μια μοναδική συλλογή από εκλεκτά έργα τέχνης, σπάνια αντικείμενα και χαρακτικά, προσφέροντας μια αξέχαστη εμπειρία σε συλλέκτες και λάτρεις της τέχνης.

Ημερομηνία και Τοποθεσία Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2024, στο 2ο χλμ. δρόμου Σουρωτής – Αγίου Αντωνίου, 570 06, Σουρωτή Θεσσαλονίκης, με ώρα έναρξης τις 7:00 μ.μ. και λήξη τις 9:30 μ.μ.

Εκδηλώσεις και Δράσεις Καθ’ όλη τη διάρκεια της Δημοπρασίας, θα προσφέρεται εξυπηρέτηση σε φαγητό, καφέ και ποτό από το Samiotakis Catering με προνομιακές τιμές.

Έργα και Αντικείμενα προς Δημοπρασία Η δημοπρασία θα περιλαμβάνει έργα μεγάλων Ελλήνων καλλιτεχνών όπως Γιώργος Βακιρτζής, Γιώργος Μαυροΐδης, Δημήτρης Γέρος, Άγγελος Παναγιώτου, και πολλοί άλλοι, καθώς και σύγχρονων ταλέντων. Επιπροσθέτως, θα παρουσιαστούν εκλεκτά αντικείμενα art nouveau,  φωτιστικά, κλασικά έπιπλα και συλλεκτικά αντικείμενα.

Συμμετοχή και Εγγραφές Οι εγγραφές θα ανοίξουν από την έναρξη της εκδήλωσης, στις 7:00 μ.μ., με τη δημοπρασία να εκκινεί στη 7:30 μ.μ. Προτρέπουμε όλους τους ενδιαφερόμενους να προσέλθουν νωρίς για να διασφαλίσουν τη συμμετοχή τους σε αυτό το εξαιρετικό γεγονός.

Δεκάδες λαχνοί με τιμή εκκίνησης 10 ευρώ

Πολλά αντικείμενα, αντίκες και έργα τέχνης αξίας χιλιάδων ευρώ διατίθενται με τιμή εκκίνησης τα 10 ευρώ. Η πρακτική του Οίκου έχει στόχο να εξοικειώσει το κοινό της με την διαδικασία δίνοντας την ευκαιρία να “χτυπήσει” (δηλαδή να διεκδικήσει) ό,τι επιθυμεί ελεύθερα, μέχρι το κόστος που μπορεί να διαθέσει. Αξίζει να σημειωθεί ότι στις δημοπρασίες του οίκου η Τιμή Εκκίνησης ταυτίζεται με το Reserve Price, πράγμα μου σημαίνει ότι η όλη διαδικασία είναι διαφανής και δημόσια, χωρίς κρυμμένα όρια πώλησης, ή άλλους περιορισμούς.

Δυνατότητα κατάθεσης προσφοράς πριν την δημοπρασία

Αν ο εκάστοτε ενδιαφερόμενος κωλύεται να παρευρεθεί στην δημοπρασία την ημερομηνία και τις ώρες διεξαγωγής της και το επιθυμεί μπορεί να καταθέσει προσφορά χρησιμοποιώντας την δυνατότητα “MAKE OFFER”, μέσω email ή τηλεφωνικώς. Επισκεφθείτε τον τομέα της τρέχουσας δημοπρασίας στην ιστοσελίδα  www.myroauctions.gr για περισσότερες πληροφορίες ή καλέστε στο 2396 041 989 (καθημερινές, 9:30 – 15:30). Εξειδικευμένος συνεργάτης του Οίκου θα σας καλέσει για να επιβεβαιώσει την προσφορά σας και να σας καθοδηγήσει με τα βήματα της υπόλοιπης διαδικασίας.

Η διαδικασία της δημοπρασίας

Την ημέρα της δημοπρασίας οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν απαραίτητα μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα τους, να έρθουν στον χώρο της δημοπρασίας τουλάχιστον μισή ώρα νωρίτερα για να εγγραφούν, ενώ, ό,τι αγοράσουν μπορούν να το παραλάβουν εντός της εβδομάδας που έπεται της δημοπρασίας.. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα αντικείμενα της δημοπρασίας βρίσκονται στον χώρο ένα μήνα νωρίτερα, ώστε παρέχεται η δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να τα εξετάσουν από κοντά. Εξάλλου, αν έχετε αντικείμενα που σκέπτεστε να τα διαθέσετε σε κάποια από τις δημοπρασίες μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Οίκο Δημοπρασιών στέλνοντας email στο info@myroauctions.gr ή καλώντας στο 239 6041989 (καθημερινές, 9:30 – 15:30).

Δείτε όλα τα αντικείμενα πριν την δημοπρασία

Ο οίκος συμβουλεύει όλους τους ενδιαφερόμενους να δουν από την ιστοσελίδα του στο διαδίκτυο (www.myroauctions.gr) τα αντικείμενα που τους ενδιαφέρουν και εάν η περιγραφή ή οι αναλυτικές φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης δεν τους καλύπτουν, να επικοινωνήσουν ζητώντας περισσότερες πληροφορίες και υποβάλλοντας εξειδικευμένες ερωτήσεις. Εξάλλου, ο  οίκος δέχεται επισκέπτες καθημερινά  κατόπιν ραντεβού για επισκόπηση και εκτίμηση των έργων, μέχρι μία ημέρα πριν την δημοπρασία. Για συνάντηση καλέστε στο 239 6041989 (καθημερινές, 9:30 – 15:30). Τα αντικείμενα, έργα τέχνης και αντίκες γίνονται διαθέσιμα για επισκόπηση και ηλεκτρονικά μαζί με τιμές εκκίνησης, λεπτομερείς πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό στην ιστοσελίδα www.myroauctions.gr, καθώς ολοκληρώνεται η δημοπρασία.

Η είσοδος στην δημοπρασία είναι ελεύθερη για όλους, ακόμη κι αν δεν σκοπεύουν να αγοράσουν, αλλά θέλουν απλώς να παρακολουθήσουν την διαδικασία.

Σχετικά με τον Οίκο

Ο Οίκος Δημοπρασιών Myrό  Antiques House προσπαθεί μέσα από τις Δημοπρασίες και τις εκδηλώσεις που διοργανώνει, να εδραιώσει και στη Βόρεια Ελλάδα τον θεσμό της Δημοπρασίας, όπως αυτός εννοείται και πραγματοποιείται σε χώρες του εξωτερικού, αλλά και ως απάντηση στις προκλήσεις της σύγχρονης εποχής. Η εταιρεία ηγείται ενός συνόλου δραστηριοτήτων ανάπτυξης, παραγωγής και προβολής ποιοτικής σύγχρονης τέχνης  (μέσω της Myrό Gallery, της πλατφόρμας γλυπτικής Greek Marble Initiative και Διεθνών Συμποσίων που φιλοξενεί και διοργανώνει) και να αναδείξει την Ελλάδα διεθνώς μέσω δραστηριοτήτων Real Estate που περιλαμβάνουν τη δημιουργία ειδικής πλατφόρμας για την διάθεση διακεκριμένων ακινήτων και νησιών από ιδιώτες. Ο Οίκος βρίσκεται στο 2ο χιλιόμετρο του δρόμου Σουρωτής – Αγίου Αντωνίου, στην Σουρωτή Θεσσαλονίκης. Οδηγίες για να έρθετε και κάθε πληροφορία: www.myroauctions.gr.

Σας περιμένουμε να μοιραστούμε μαζί μια ημέρα γεμάτη τέχνη, πολιτισμό και μοναδικές εμπειρίες.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Επικοινωνήστε στα 239 6041989 / 697 1890212 και info@myroauctions.gr ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας στο www.myroauctions.gr.

Μη χάσετε την ευκαιρία να γίνετε μέρος αυτής της μοναδικής εκδήλωσης.

contact info
Stay informed with our newsletter!

© 2022 Myró Antiques House. All rights reserved.

Send this to a friend